BCOOL WEAR

BcoolWear (onderdeel van RailTrade) levert koelvesten en -caps. Het zijn comfortabele, lichtgewicht vesten en caps welke het lichaam en hoofd koeling geeft. Wij bieden u 3 innovatieve technologieën aan:

INUTEQ Dry

INUTEQ-Droge verdampingskoeling is een revolutionaire koelingstechnologie. Het gepatenteerde koelsysteem is gemaakt voor omgevingen waar koeling gewenst is, maar middelen beperkt zijn. De INUTEQ-Dry-koeloplossing gebruikt slechts een beperkte hoeveelheid water (max. 600 ml) voor een maximale output (1-3 dagen koelgebruik). Na een simpele activering door het vullen met leidingwater, zullen onze producten onmiddellijk beginnen te koelen. Het koeleffect is gebaseerd op het koelende effect van verdamping en dus grotendeels afhankelijk van de vochtigheid en de luchtstroom. De INUTEQ-Dry-technologie is een duurzame oplossing en de producten zijn machine wasbaar en antibacterieel. Producten met deze technologie zijn 100% droog en koelen u af tot 15 ° C onder de omgevingstemperatuur.

INUTEQ H2O

Inuteq-H20-verdampingskoelingstechnologie is een superabsorptiekoelingsweefsel. Producten met deze technologie worden geactiveerd door gedurende 2 minuten in water te weken en vervolgens het overtollige water uit te wringen en te dragen. Afhankelijk van de luchtvochtigheid en luchtstroom, zullen de producten je 2 tot 8 uur lang koelen, dit tot max. 15 ° C onder de omgevingstemperatuur. De INUTEQ-H20-verdampingsproducten zijn machine wasbaar en antibacterieel. De INUTEQ-H20 koelvesten zijn ontwikkeld met een waterafstotende voering om de drager droog te houden.

INUTEQ PCM

Ons robuuste allround PCM koelvest biedt een constante koeling en bescherming tegen hittestress. Gebruikt door professionals en vooral gedragen onder industriële beschermkleding in extreem hoge omgevingstemperaturen. De binnenkant van het vest is voorzien van 4 voorbereide zakken waar men de bio-based PCM koel-packs in kan doen. Onze PCM koel-packs zijn verkrijgbaar in 3 verschillende temperaturen: 15ºC / 59ºF – 21ºC / 70ºF en 29ºC / 84ºF. Reactivering is snel en eenvoudig: gewoon de packs in ijswater, diepvries of koelkast of gewoon in een omgevingstemperatuur lager dan de aangegeven temperatuur van de pack, dit totdat de pack volledig is gestold.

Voor meer info bel: +31 (0)76 5083420 of mail info@railtrade.eu.